#

На Васильківщині чоловіку, який обікрав підприємство, повідомлено про підозру

23.07.2020 15:27
На Васильківщині чоловіку, який обікрав підприємство, повідомлено про підозру
Фото з мережі Інтернет

Поліцейські Васильківщини повідомили про підозру чоловіку, який перебував на стажуванні торговим представником та шахрайським шляхом заволодів грошима підприємства 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Поліція Васильківщини" у Faсebook.

Перебуваючи на стажуванні торговим представником, чоловік незаконно заволодів  грошима в сумі понад 16 тисяч гривень, завдавши матеріальних збитків товариству з обмеженою відповідальністю. 

37-річний житель селища Калинівка, раніше вже мав проблеми із законом та був обвинуваченим за привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем. Чоловік  не виправився та скоїв новий корисливий злочин.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що в період з жовтня по грудень 2019 року чоловік стажувався на посаді торгового представника та систематично привласнював грошові кошти підприємства. Правоохоронці довели причетність чоловіка  до 11 епізодів шахрайства. Своїми протиправними діями підозрюваний завдав матеріальних збитків товариству на суму понад 16 тисяч гривень. 

Фігуранту повідомлено про підозру за скоєння злочину передбаченого ч.2 ст.190 (Шахрайство) КК України. На даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Максимальне покарання, яке загрожує зловмиснику – позбавленням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що в селі Соколівка Васильківського району в рамках операції "Мак" працівники поліції вилучили в місцевого жителя канабіс. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram