#

На Васильківщині догхантери продовжують полювання на тварин (ВІДЕО)

25.05.2020 13:30
На Васильківщині догхантери продовжують полювання на тварин (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У селі Мархалівка у Васильківському районі з’явився догхантер, який відстрілює та отрутою винищує безпритульних тварин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ТСН".

Коли я підійшла до нього, побачила скривавлену лапу. Перше, що з'явилося: це сльози і запитання: чому, навіщо?, - розповідає місцева жителька, що шматок свинцю витягнули з лапки собаки Дружка. Каже, щодня приносила собаці їжу

Леся відвезла пса на операцію: він має великі шанси на відновлення лап. Ветеринари кажуть, щастить так далеко не всім.

У разі потрапляння такого предмету в спинно-мозковий канал він травмує до інвалідизації тварини, - каже ветеринар Іван Стойков. Попри травмований таз та прострілену задню лапку віру в людей Дружок не втратив, дозволяє себе гладити та лащиться.

Про знущання з тварин у Мархалівці  розповідає ще одна місцева жителька - Ілона. Кілька років тому її собаку отруїли злочинці, аби пограбувати будинок - нині вони за ґратами. Але сьогодні, каже жінка, історія повторюється. І через нового догхантера в селі переймається ще більше.

За фактом жорстокого поводження з тваринами відкрили кримінальне провадження. За знущання - загрожує до трьох років в'язниці.

Також нагадаємо, що на Київщині правоохоронці врятували собаку, яку невідомий прив'язав до дерева та покинув, тепер поліцейські шукають для чотирилапої дім.


Читати "Моя Київщина" у Facebook