#

На Васильківщині молодого крадія затримали на гарячому

11.12.2020 20:15
На Васильківщині молодого крадія затримали на гарячому
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно на місці злочину в селі Мала Солтанівка поліція затримала 25-річного крадія, у приватному будинку він вже встиг поцупити ювелірні прикраси, фотоапарат та рушницю з набоями

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

На спецлінію "102" надійшло повідомлення від жителя села Мала Солтанівка про те, що в будинку пошкодженні скляні двері та, можливо, перебуває зловмисник.

За лічені хвилини на місце події прибули співробітники Калинівського відділення поліції. В будинку правоохоронці виявили невідомого чоловіка, який з награбованим вже збирався тікати. Завдяки злагодженим діям поліцейських та господаря будинку, зловмисника було затримано на «гарячому».  Ним виявився 25-річний житель Васильківщини.

Поліцейські виявили в чоловіка викрадені речі: ювелірні прикраси, фотоапарат та рушницю з набоями. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліція звернулася до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного захожу у вигляді тримання під вартою. Наразі підозрюваний перевіряється поліцейськими на причетність до вчинення інших майнових правопорушень.

Також нагадаємо, що в селищі Терезине Білоцерківського району під час складання адмінпротоколу на водія за порушення правил дорожнього руху, його "захисники" накинулися на поліцейських та намагалися втекти, а згодом, під час переслідування - почали стріляти у правоохоронців.


Читати "Моя Київщина" у Telegram