#

На Васильківщині відбулися змагання серед спортсменів з ураженнями опорно–рухового апарату

10.06.2020 13:22
На Васильківщині відбулися змагання серед спортсменів з ураженнями опорно–рухового апарату
Фото з місця події

Днями на озері "Карпич", що на Васильківщині, вперше після значного послаблення карантину з дотриманням всіх протиепідемічних норм відбувався відкритий чемпіонат Київської області з риболовного спорту серед спортсменів з ураженнями опорно–рухового апарату

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

В змаганні взяли участь близько 30 рибалок, в томі числі 15 візочників з Київщини - Обухів, Українка, Бородянка Боярка, Тараща, Києво–Святошинський та Макарівський райони. А також на змагання завітали гості зі столиці та Вінницькій області.

На урочистому відкритті змагань начальник регіонального центру Марія Віниченко привітала всіх учасників змагань і побажала міцного здоров’я, мирного неба й позитивних емоцій та вдалого улову.

Олександр Шевченко, суддя національної категорії, який вже п’ять років поспіль є головним суддею на чемпіонатах України, виступив як головний суддя й цьогоріч.

Погода, що минулого тижня ще зовсім не нагадувала літню, впродовж всього дня вносила свої корективи, змінюючись з сонця на дощ, але не вплинула на настрій учасників змагань.

Новоспеченими чемпіонаим України стали Сергій Качельников та Анатолій Кислов.

Вітаємо всіх і кожного участника окремо. Так, було важко, але все ще попереду. Велика подяка спонсорам - генеральному партнеру, компанії Flagman.kiev.ua, Михайлу Орлову, громадській організації "Інститут Рекреації", які вручили кожному учаснику призи та прикорм. А також дякуємо адміністрації озера Карпич, які підготували місце для проведення риболовного спорту серед спортсменів з ураженнями опорно–рухового апарату, - коментує регіональний центр "Інваспорт".

Після закінчення нагородження всіх учасників чекала смачна рибна юшка.

Нагадаємо, що на Київщині затвердили склад штатної команди з резервного спорту на 2020 рік.

Читати "Моя Київщина" у Facebook