#

На відкриття набережної в Ірпені прибічники Карплюка зігнали дітей

24.08.2020 14:46
На відкриття набережної в Ірпені прибічники Карплюка зігнали дітей
Спортивне містечко на Ірпінській набережній

Сьогодні, 24 серпня, у місті Ірпінь відбулося відкриття новозбудованої частини набережної, де розмістили спортивні майданчики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Roman Otroda у Facebook.

Автор допису зазначає, що для власного піару представники партії "Нові обличчя" зігнали дітей для відкриття спортивної частини набережної в Ірпені. Проте через сильний дощ Карплюк зі своїми прибічниками поспіхом поїхали, а діти посеред заплави залишилися грати під дощем.

Нові обличчя в черговий раз підтвердили що є моральними уродами. Для піару зігнали на набережну всю дюсша. Півтори години промивали мізки дітям і їх батькам. Пішов дощ, Карплюк і ко звалили. Діти залишились грати під дощем... Посеред заплави, жодного накриття, - йдеться у повідомленні.

Також чоловік зазначає, що батьки хотіли поїхати за змінним взуттям та одягом, але утворився великий затор від кортежу представників міської влади. Автор припускає, що діти з Ірпеня та інших населених пунктів можуть захворіти, але адмінресурс – понад усе.

Нагадаємо, що незаконне будівництво житлового комплексу в місті Ірпінь, який будує компанія одіозного забудовника Антона Мирончука ТОВ "Орлан-Інвест Груп", продають за майже 156 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Facebook