#

На війні загинув Сергій Кохан із Борисполя

30.06.2024 16:10
На війні загинув Сергій Кохан із Борисполя
Сергій Кохан

24 червня на фронті під час виконання бойового завдання загинув боєць 67-ої окремої механізованої бригади ДУК, а згодом - 41 ОМБр ЗСУ, 50-річний військовий із Київської області Сергій Кохан

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Бориспільської міської ради. 

Сергій народився та виріс у Борисполі. Після закінчення Бориспільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. Ю.Головатого продовжив навчання у Київському радіомеханічному технікумі. Пройшов строкову військову службу у Державній прикордонній службі України. З дитинства захоплювався авіацією, тож свою трудову діяльність розпочав у авіакомпанії "Аеросвіт". Вбачав у цій сфері своє майбутнє, тому прийняв рішення вдосконалювати свої знання та паралельно з роботою вступив до Київського інституту цивільної авіації. Після отримання вищої освіти отримав підвищення і став диспетчером авіакомпанії. Згодом – робота у компанії ТОВ "АЕРОХЕНДЛІНГ".

Рідні, колеги, знайомі, друзі назавжди запам’ятають Сергія як надзвичайно комунікабельного, доброго, щирого, відповідального, завжди усміхненого і з прекрасним почуттям гумору.

У перші ж дні повномасштабного вторгнення росії Сергій прийшов до військкомату, аби стати на захист України. Пройшов військово-лікарську комісію та став чекати дзвінка. І дочекався – у березні 2023 року поїхав до навчального центру, а опісля у складі 67-ої окремої механізованої бригади ДУК вирушив на передову. Згодом був переведений до 41 ОМБр ЗСУ.  24 червня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині життя захисника обірвалося.

У скорботі схиляємо голови, поділяючи біль непоправної втрати разом із рідними та вшановуючи світлу пам’ять гідного сина України. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! Наші щирі співчуття родині, рідним, близьким у цю важку хвилину!

- висловила свої співчуття рідним воїна Бориспільська міська рада. 

Нагадаємо, що 24 червня на Алеї Пам’яті у Ржищеві відбулась церемонія вручення державних нагород родинам полеглих воїнів Ржищівської громади.

Читати "Моя Київщина" у Telegram