#

На війні загинув воїн з Фастова Олександр Бодарацький

27.05.2024 19:12
На війні загинув воїн з Фастова Олександр Бодарацький
Олександр Бодарацький

25 травня 2024 року на Донеччині під час стрілецького бою з ворогом загинув захисник з Фастова Олександр Бодарацький

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на канал Фастівської міської ради. 

Бодарацький Олександр Леонідович народився 16 жовтня 1983 року у м.Фастові. Закінчив Фастівську школу № 3, після чого навчався у ВПУ № 1 Київського національного торговельно-економічного університету та отримав професію кухаря, бармена-офіціанта. 23 червня 2002 року прийняв військову присягу у військовій частині А1867, де проходив строкову військову службу. Дуже довгий час працював на ТОВ "Пивоварня Зіберта". 

24 лютого 2022 року, не роздумуючи, став на захист своєї Батьківщини. Пішов добровольцем до Фастівського військкомату та вступив до лав 208 батальйону. Був патріотом до глибини душі. Завжди повторював "Хто ж, як не я!" Неодноразово брав участь у виконанні бойових завдань на лінії фронту. Нагороджений медаллю "За оборону рідної Держави" - 2022 рік, медаллю "Незламним героям російсько-української війни" - 2023 рік та почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України "Золотий хрест" - 2023 рік.

Захисник, військовослужбовець Олександр Бодарацький загинув 25 травня 2024 року під час стрілецького бою з ворогом на Донеччині, до останнього подиху обороняючи рідну землю. У Олександра залишилися дружина Юлія, сини Даниіл та Андрійко, батьки Леонід Григорович та Людмила Володимирівна, сестра Лілія, брат Максим, племінник, племінниці та вся велика родина.

Громада і вся Україна розділяє з родиною біль втрати. Вічна пам’ять та вічна слава Герою!

Нагадаємо, що 21 травня до Фастівської громади завітали учасники щорічного велопробігу "Шануємо пам'ять Захисників України".

Читати "Моя Київщина" у Facebook