#

На Вишгородщині чоловік із невідомих причин підпалив шиномонтаж (ФОТО)

10.06.2021 13:58
На Вишгородщині чоловік із невідомих причин підпалив шиномонтаж (ФОТО)
Фото з місця події

Поліція Вишгородщини повідомила про підозру чоловікові, який здійснив підпал шиномонтажу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Вишгородське районне управління поліції" у Facebook.

До поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік облив підлогу та двері шиномонтажу  мастильними матеріалами, які знаходилися у металевій бочці та здійснив підпал.

На місце події невідкладно прибули працівники поліції охорони та слідчо-оперативна група Вишгородського районного управління поліції.

Завдяки злагодженим та професійним діям працівників ДСНС пожежу було ліквідовано та приміщення вціліло.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 42-річний мешканець міста Вишгород. Свої дії чоловік пояснити відмовляється.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Вирішується питання щодо обрання запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що 10 червня поблизу села Ровжі Вишгородського району з обвідного каналу Київського водосховища дістали тіло 18-річного хлопця.



Читати "Моя Київщина" у Facebook