#

На Вишгородщині знімають історичний фільм-драму (ФОТО)

05.08.2021 20:58
На Вишгородщині знімають історичний фільм-драму (ФОТО)
Фото з місця події

Поблизу села Ровжі Вишгородського району зараз ведуться зйомки історичного фільму-драми "ШТТЛ" про життя єврейського поселення 1941 року та українсько-єврейські стосунки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Київська обласна державна адміністрація" у Facebook.

Це спільний авторський проєкт кінематографістів України (Star Media) та Франції (Forecast Pictures). Автором сценарію та режисером виступає Адріен Уолтер. Прем'єра стрічки очікується у 2022 році.

Задля знімального процесу посеред соснового лісу було за рекордний один місяць на території 4000 квадратних метрів зведене ціле поселення з синагогою, школою, бібліотекою, хатами, а також ринковою площею.

Найголовніше – після закінчення зйомок все це буде перетворено на інтерактивний музей. І всі охочі зможуть поринути в атмосферу тих часів і побачити наживо раритетні пам'ятки.

Нагадаємо, що у суботу, 7 липня, у КЗ "Переяславський центр культури і мистецтв" відбудеться показ стрічки "Поліські Тенета".

Немає опису світлини.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: