#

На залізній дорозі у Боярці людині відрізало ноги

16.04.2018 17:21
На залізній дорозі у Боярці людині відрізало ноги

В суботу, 14 квітня, на залізничній станції Боярка людина потрапила під потяг, потерпілому ампутували обидві ноги

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Natalya Prokopchuk у Facebook.

За словами місцевої жительки, людина продовжувала лежати на коліях, а платформі не було нікого – працівники станції сховалися.

"Зазвичай там 1-2 жінки на турнікеті, касир в віконці і як мінімум 1 охоронець чоловік, буває миготять ще ремонтники в помаранчевих жилетах. А в цей момент вони всі поховалися по незрозумілих мені причинах", - пише Наталія Прокопчук.

В пості розповідається, що в той час, коли тіло переїжджали товарні потяги, по мосту йшли діти з музичної школи і спостерігали зверху всю цю картину.

"Ми не маємо права нічого робити, рух перекрити не можемо, поліцію та швидку викликали, до побачення" - цитує Наталія слова працівниці після того, як декілька небайдужих людей достукаліся їй в "будку".

Автор посту зазначає, що додзвонитися на Гарячу лінію Укрзалізниці було майже неможливо.

"Коли не без бою вдалося випросити покривало щоб накрити тіло, з'ясувалося що людина жива! Виявилося що він живий !!! А його залишили як шматок м'яса на шляхах і пустили по ньому ще кілька поїздів. Так вони навіть не перевіряли чи живий він, їм було наплювати і на те, що на мосту зібралися діти. Діти! Мої діти, мої учні стояли і їхня психіка ламалася і плавився "завдяки" правилам Укрзалізниці", - зазначає Наталія Прокопчук.

Свідок розповідає, що їх було троє. Три жінки. Одна вона спустилася до жертви, а дві шукали і подавали всілякі імпровізовані джгути, рукавички, воду і намагалися привернути. Завдяки їм збіглися працівники в помаранчевих жилетах, перенесли чоловіка на безпечну відстань та перезатянули джгути щоб зупинити кровотечу.

"Ми привели його до тями, дочекалися парамедиків, насилу випитали ім'я і рік народження. Під час реанімації переїзд був весь час відкритий і я втискалася в паркан, обіймаючи однією рукою голову дядька Сергія, щоб йому не було страшно коли в метрі від нас мчали товарняки", - розповідає жінка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: