#

На Згурівщині матір трьох дітей хочуть позбавити батьківських прав

27.04.2021 15:30
На Згурівщині матір трьох дітей хочуть позбавити батьківських прав
Фото з мережі Інтернет

Учора, 26 квітня, у Згурівській ОТГ провели соціально-профілактичну роботу з батьками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку " Згурівська територіальна громада. Офіційна сторінка" у Facebook.

Служба у справах дітей та сім’ї Згурівської селищної ради спільно з представником відділення соціальної роботи центру надання соціальних послуг поїхала в села Войтово, Нова Олександрівка та смт Згурівка.  Вони відвідали багатодітні сім’ї, у тому числі, у яких виховується новонароджена дитина, сім’я піклувальника та проживає двоє дітей, позбавлених батьківського піклування.

Спеціалістами вивчили житлово-побутові умови проживання дітей в сім’ях. Багатодітній мамі, у якої є новонароджена дитина, надали консультації щодо отримання посвідчення дитини багатодітної сім’ї.

Також з матір’ю, яка виховує трьох малолітніх дітей, провели профілактичні бесіди щодо недопустимості неналежного виконання батьківських обов’язків, попередили про відповідальність. Щодо даної громадянки службою буде ініційовано розгляд питання на комісії з питань захисту прав дитини про позбавлення її батьківських прав та стягнення аліментів. Дітей взято на облік в службі у справах дітей та сім’ї, як таких що перебувають в складних життєвих обставинах, у зв’язку із неналежним виконанням батьками своїх обов’язків.

Нагадаємо, що 19 квітня на Згурівщині відвідали багатодітні сім’ї та батьків, які виховують дітей першого року життя.

Читати "Моя Київщина" у Facebook