#

На Згурівщині сформували склад Молодіжної ради

28.04.2021 08:55
На Згурівщині сформували склад Молодіжної ради
Фото з місця події

Учора, 27 квітня, відбулися Установчі збори Молодіжної ради при Згурівській селищній раді, у яких зареєструвались 37 делегатів від різних інститутів громадського суспільства

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Згурівська територіальна громада. Офіційна сторінка" у Facebook.

У зборах також взяли участь голова Василь Цвик , заступник начальника управляння молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Світлана Назарук та представники Київського обласного молодіжного центру.

Головною метою установчих зборів є формування складу Молодіжної ради та затвердження Положення про Молодіжну раду- основний документ, в якому закладені всі принципи і напрямки діяльності Молодіжної ради, її права та обов’язки.

За підсумками голосування делегатами було одноголосно затверджено Положення про Молодіжну раду та сформовано склад Молодіжної ради у кількості 35 осіб.

У фінальному слові голова громади Василь Цвик привітав всіх зі створенням Молодіжної ради.

Усі учасники та гості заходу взяли у часть у посадці горобинової алеї в рамках Всеукраїнської акції "Посади дерево". Для учасників заходу була запропонована кава-брейк та смаколики.

Також нагадаємо, що в селищі Ставище 9-класниця Коротчук Дарина з багатодітної сім’ї захворіла на онкологічну хворобу: у неї виявили пухлину на скроневій ділянці.

Читати "Моя Київщина" у Facebook