#

На Згурівщині відкрили інтерактивний клас безпеки для дітей (ФОТО)

05.04.2024 14:33
На Згурівщині відкрили інтерактивний клас безпеки для дітей (ФОТО)
Фото з місця події

У Київській області на Згурівщині розпочав свою роботу інтерактивний клас безпеки, що відкрився у Войтівському навчально-виховному комплексі "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів — дитячий садок"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ДСНС.

Сам клас оснащений усіма необхідними макетами, які стануть у нагоді малечі та допоможуть вивчити правила пожежної безпеки, здобути знання з безпеки дорожнього руху та надання першої домедичної допомоги, а також зрозуміти як виглядають вибухонебезпечні предмети, торкатися яких категорично заборонено. Також школярики зможуть відпрацювати усі здобуті знання на практиці, адже для цього у класі є увесь необхідний інвентар.

Перший урок у класі був активним і пізнавальним. Учні ліцею підготували насичену програму та поділилися з присутніми власними знаннями, а рятувальники та поліцейські їх доповнили в свою чергу. Ну і практичний блок заходу на шкільному подвір’ї нікого з малечі не залишив байдужим. Рятувальники, з ініціативи яких  відкрито цей клас, впевнені, що це не останній такий інтерактивний об’єкт на території Згурівської територіальної громади.  Адже безпека покоління, що підростає, залишається одним з головних пріоритетів їхньої роботи,

- повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України у Київській області. 

Нагадаємо, що у селищі Ставище Білоцерківського району рятувальники  відкрили новий "Клас безпеки".

На зображенні може бути: 3 людини та текст

На зображенні може бути: 10 людей та текст

На зображенні може бути: 4 людини

На зображенні може бути: 5 людей та текст

Читати "Моя Київщина" у Telegram