#

На зірковому баскетбольному матчі в Ірпені зібрали 290 тисяч на дрон для захисників

06.10.2023 20:45
На зірковому баскетбольному матчі в Ірпені зібрали 290 тисяч на дрон для захисників
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 6 жовтня, військовим передали безпілотник DJI Mavic 3T, на який збирали кошти під час зіркового баскетбольного матчу в Ірпені

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис мера Ірпеня Олександра Маркушина у Facebook.

Як зазначив міський голова, Артем Пивоваров, Євген Клопотенко, Дмитро Каднай, Олександр Педан, Анатолій Анатоліч та багато інших зірок зіграли у складі двох команд разом з професійними спортсменами і показали яскраву гру.

З продажу квитків та донатів, зроблених під час онлайн трансляції на платформі MEGOGO вдалося зібрати 290 000 гривень. На ці кошти придбали дрон для 132-го батальйону 114-ї ОБр ТрО ЗСУ.

Олександр Маркушин додав:

Дякую усім, хто купив квитки чи долучився донатом та Ірпінській Молодіжній раді за те, що залучає Ірпінь і нашу молодь до таких проєктів. Також вдячний за підтримку наших військових усім, хто взяв участь у благодійному "Зірковому баскетболі" й партнерам заходу. І головному медіапартнеру MEGOGO.

Нагадаємо, що у рамках проєкту "U-Lead з Європою" Ірпінь відвідали представники 20 громад України задля обміну досвідом у впровадженні заходів та проєктів по відновленню громад.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram