#

Начальний поліції Броварщини пішов у відставку

24.12.2021 15:15
Начальний поліції Броварщини пішов у відставку
Андрій Астаф’єв

Сьогодні, 24 грудня, начальник Броварського районного управління поліції Андрій Астаф’єв заявив, що йде із посади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Андрія Астаф’єва у Facebook.

Полковник поліції прийняв таке рішення через інцидент, який трапився 17 грудня. Того дня, під час конвоювання на службовому автомобілі до Броварського міськрайонного суду, підсудний скоїв напад на двох працівників конвою та втік з-під варти. Втікача вже за годину було затримано.

Після цієї події було розпочато службуве розслідування, на час якого Андрія Астаф’єва відсторонили від виконання службових обов’язків.

Полковник пояснив, що пішов із посади задля уникнення можливого тиску на себе у якості посадової особи через можливу дезинформацію суспільства щодо неправомірних дій керівництва та працівників поліції Броварщини.

Андрій Астаф’єв написав:

Я переконаний, що саме так захищати своє ім’я і гідність буде доцільніше.  І, повірте, зроблю усе можливе, аби в суді відстояти свою правоту і непричетність до будь-яких звинувачень, що нині намагаються нав’язати засобам масової інформації.

Зазначимо, що у деяких місцевих медіа ширяться чутки про те, що полковник побив конвоїрів за те, що від них утік підсудний. Проте, у Броварському райвідділі поліції цю інформацію визнали неправдивою.

Пан Астаф’єв додає:

Щиро прагну, аби мої колеги і підлеглі не відчували тиску і негативного впливу. Впевнений, що службове розслідування, яке нині триває, буде послідовним і об’єктивним, і вже за його результатами ми зможемо з Вами робити правильні висновки.  
Читати "Моя Київщина" у Facebook