#

Нафтогаз в повному обсязі виконав свою частину умов, аби наша держава отримала нещодавню програму МВФ, – Олексій Чернишов

21.04.2023 18:09
Нафтогаз в повному обсязі виконав свою частину умов, аби наша держава отримала нещодавню програму МВФ, – Олексій Чернишов
Фото з мережі Інтернет

Успішна та послідовна співпраця з Міжнародним валютним фондом (МВФ) є надважливою для стійкості країни під час війни, тому й надалі Група Нафтогаз сумлінно виконуватиме взяті зобов’язання

На цьому наголосив очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов на зустрічі з головою місії Міжнародного валютного фонду в Україні Гевіном Греєм у Вашингтоні (США), повідомляє Моя Київщина з покликанням на пресслужбу НАН "Нафтогаз України". 

Участь у зустрічі також взяли заступник голови місії Натан Епштейн та заступниця голови європейського департаменту фонду Ума Рамакрішнан.

Співпраця з МВФ – надважлива для стійкості нашої держави в часи війни. Сам факт наявності програми є сигналом для цивілізованого світу, що країна рухається у правильному напрямку. Україна зробила свій цивілізаційний вибір. Нафтогаз виконав свою частину умов, аби наша держава отримала нещодавню програму МВФ. Цим демонструємо – ми надійний партнер. Нафтогаз не підведе країну, – наголосив Олексій Чернишов.

Представники Міжнародного валютного фонду підтвердили, що всі умови для отримання нещодавньої угоди з урядом України про розширену фінансову допомогу, які стосувалися Нафтогазу, Група компаній виконала в повному обсязі. Вони додали, що Нафтогаз є особливо важливим партнером Фонду.

У межах зустрічі сторони також синхронізували позиції щодо виконання умов вказаної програми для стабільного виділення коштів за нею.

Радий, що наша команда вносить свою частку в успішну та послідовну співпрацю нашої держави з МВФ. Нафтогаз залишатиметься надійним партнером для МВФ, – додав очільник Групи Нафтогаз.

Нагадуємо, що  ОлексійЧернишов перебуває з робочою поїздкою у Вашингтоні, зокрема там він зустрівся зпредставниками провідної міжнародної юридичної фірми Covington & BurlingLLP, що представила стратегію примусового стягнення з росії $5 млрд компенсаціїза захоплення активів Групи Нафтогаз у Криму.

Читати "Моя Київщина" у Facebook