#

Найбільш відомий у Приірпінні турнір з мотокросу стартує у травні (ФОТО)

02.02.2021 08:20
Найбільш відомий у Приірпінні турнір з мотокросу стартує у травні (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

Голова депутатської фракції "Нові Обличчя" в Ірпінській міській раді та по сумісництву організатор турніру Олександр Пащинський розповів, що Відкрита особиста першість Спортивно-технічного клубу "Сона" з мотокросу розпочнеться у травні і триватиме до вересня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ITV".

Відкрита особиста першість із мотокросу у Приірпінні стартує у травні і проводитиметься до вересня.

Організатор турніру Олександр Пащинський зазначив, що турнір складатиметься з чотирьох етапів, які відбудуться 8 травня, 26 червня, 17 липня і 4 вересня.

Ми започаткували ці змагання, щоб усі українські спортсмени могли спробувати себе на мототрасі міжнародного рівня, де відбуваються змагання за світову першість. До речі, перший етап клубних змагань відбуватиметься напередодні Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів – 2021, – написав Олександр Пащинський на своїй сторінці у фейсбуці.

Також він розповів, що минулий сезон в мотокросі у зв’язку з пандемією був непростим і неочікуваним.

Проте ми з командою, попри труднощі, започаткували власні клубні змагання, які зібрали велику кількість гонщиків з України та Білорусі. Спортивний дух мотивує кожного спортсмена показувати результат щодня. А такі клубні змагання – тому доказ, – наголосив Пащинський.

Нагадаємо, що в Карапишах Миронівського району відбувся футбольний турнір з міні-футболу серед ветеранів, присвячений пам'яті Олександра Валентиновича Бурлаки.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram