#

Найбільшу в регіоні станцію очищення води відкриють в Ірпені (ВІДЕО)

26.11.2020 08:50
Найбільшу в регіоні станцію очищення води відкриють в Ірпені (ВІДЕО)
Фото з мережі інтернет

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин розповів, що  Ірпені відкрили найбільшу станцію очищення та знезалізнення води

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ITV".

Ця станція буде потужністю 15 тисяч кубів на добу, і її можна буде максимально розігнати до 20 тисяч на добу. Станція буде обслуговувати 75 відсотків нашого міста, – прокоментував Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова

Нещодавно на станцію завезли баки фільтрації води, і зараз триває процес монтажу. Ведуться зварювальні роботи, йде підготовка до встановлення запірної арматури. За словами директора "Ірпіньводоканалу" Артура Загодіренка, найскладніший етап робіт уже позаду.

Одним із найскладніших завдань було перевезення баків і доставка їх сюди. Кожен бак важить більше 5 тонн. Дуже великий об’єм – найбільші баки, які в нас є і в місті, і по всіх станціях очищення, – розповів Артур Загодіренко.

Наголошують, що система очищення води, як і на інших станціях "Ірпіньводоканалу", працюватиме без хімічних реагентів – на використанні природного фільтруючого матеріалу. Вже повністю змонтовані й готові до роботи й усі насосні агрегати.

Пуско-налагоджувальні роботи та пробні запуски станції планують розпочати вже наприкінці грудня.

Нагадаємо, що у Козині встановлюють енергоефективні світильники.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: