#

Найдорожча нерухомість в Ірпені: скільки коштує житло в передмісті столиці

27.06.2024 12:44
Найдорожча нерухомість в Ірпені: скільки коштує житло в передмісті столиці
Джерело: OLX

Середня вартість житла на Київщині у травні місяці перевищувала 4 мільйони гривень. Однак найдорожче житло в Ірпені вразило своєю ціною, яка перевищує середню на цілих 11 разів 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "24 Канал".

За даними порталу OLX, найдорожча нерухомість в Ірпені оцінюється у понад 1,1 мільйона доларів, тобто близько 45 мільйонів гривень. Ця резиденція включає основний будинок площею 740 квадратних метрів з 8 кімнатами, гостьовий будинок з додатковими спальнями, банний комплекс з басейном, будинок для персоналу та великий гараж.

В оголошенні зазначено, що це "унікальна резиденція за 5 кілометрів від меж Києва". Нерухомість з назвою "Канадське село" розташоване на ділянці площею 37 соток.

Дуже красивий ландшафтний дизайн, багато дорослих дерев та красивих квітів, доглянута територія садівником

– зазначено в оголошенні.

Основний триповерховий будинок має площу 740 квадратів. Інтер'єр всередині виконаний за дизайнерським проєктом з використанням натуральних матеріалів преміальної якості.

На першому поверсі є простора вітальня з каміном, кухня-їдальня, домашній офіс, гостьова кімната та санвузол. На другому поверсі облаштували дві величезні спальні з власними гардеробними кімнатами, санвузлами та балконами. Третій поверх – це мансарда ще з однією спальнею, де є гардероб, санвузол і балкон, та технічною кімнатою.

Серед додаткових переваг – підігрів підлоги, системи очищення води, охоронна сигналізація, власна котельня, дизельний генератор. Також у будинку є цокольний поверх з пральнею та додатковими місцями для зберігання їжі та речей.

Гостьовий будинок вміщує велику кухню-вітальню, три спальні, гардеробну кімнату та санвузол. В оголошенні зазначено, що побудований з екологічних матеріалів, а в холодну пору – дуже теплий.

Нагадаємо, що безкоштовне житло на Київщині для ВПО: працює гаряча лінія для заявок.



Читати "Моя Київщина" у Facebook