#

"Напролом": чоловік зі стріляниною намагався пробитися в нічний клуб

14.05.2018 08:54
"Напролом": чоловік зі стріляниною намагався пробитися в нічний клуб

Нещодавно, 12 травня, у Броварах, в одному з розважальних клубів чоловік почав стрілянину через те, що його не пустили в клуб. Один з охоронців отримав поранення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "AT Brovary".

Подія трапилась на Торгмаші в караоке-клубі "Золота рибка". Близько 22:30 до закладу намагався потрапити чоловік, який, зі слів директора клубу, був м'яко кажучи в нетверезому стані. Охорона закладу вирішила не пускати чоловіка всередину. Між ним та одним з охоронців почалась перепалка, яка закінчилась пострілом з пневматичного пістолета. Куля влучила охоронцю в підборіддя.

Нападника відразу обеззброїли та викликали поліцію та швидку медичну допомогу. Працівники поліції забрали порушника у відділ, де згодом перемістили в ізолятор тимчасового тримання. "Стрільцем" виявився мешканець Броварів 1991 року народження, мешканець району "Зелена  Папуга".

Лікарі  швидкої допомоги на місці пригоди дістали з підборіддя постраждалого охоронця кулю. На щастя поранення виявилось незначним, тому постраждалий від госпіталізації відмовився.

Наші журналісти зв'язалися з охоронцем Іваном, який повідомив, що почуває себе добре. Куля увійшла неглибоко, тому подальша допомога лікарів йому не потрібна.

Читати "Моя Київщина" у Telegram