#

Нардеп Кива ховав у своєму маєтку в Козині золоті зливки та портрет в образі Муссоліні (ФОТО)

02.12.2021 11:20
Нардеп Кива ховав у своєму маєтку в Козині золоті зливки та портрет в образі Муссоліні (ФОТО)
Ілля Кива

Правоохоронці під час обшуків в маєтку Іллі Киви у Козині знайшли багато готівки, золото та портрет в образі Муссоліні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "ЦЕНЗОР. НЕТ".

Під час обшуку у народного депутата від ОПЗЖ Іллі Киви правоохоронці знайшли золото, а також значні суми у національній та іноземній валюті, які не вказані у декларації народного обранця

Обшук проходив у будинку Киви у селищі Козин. Як з'ясували раніше журналісти, будинок площею 420 кв м та вартістю близько 21 млн грн не внесено до декларації депутата. На прохання журналістів пояснити, кому належить будинок у Козині, Кива у грубій формі відмовився від коментарів.

Під час обшуку 16 листопада, за даними розслідувачів, які їм надали джерела в правоохоронних органах, у Киви знайшли картину, де його зображено в образі фашистського диктатора Беніто Муссоліні.

Під час обшуку у Киви, за даними журналістів, знайшли золоті зливки на суму понад мільйон гривень, а також готівкою понад 1,1 млн грн та близько 500 тис. доларів. Окрім того, в автомобілі депутата виявили 300 тис. грн.

Нагадаємо, що Ілля Кива, нардеп від фракції ОПЗЖ у парламенті, привітав президента Росії Володимира Путіна з днем народження.



Читати "Моя Київщина" у Facebook