#

Нардеп-мажоритарник від Київщини намагався отримати румунське громадянство, - ЗМІ

08.05.2020 16:50
Нардеп-мажоритарник від Київщини намагався отримати румунське громадянство, - ЗМІ
Олександр Дубінський

Народний депутат від 94 округу Олександр Дубінський декілька років тому шукав за гроші своє коріння в Румунії, аби отримати румунське громадянство

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Українська правда".

Журналісти "Слідство.Інфо" отримали в розпорядження документи, які підтверджують, що у грудні 2017 року Дубінський подав заявку на отримання громадянства Румунії. Зокрема, надав копії закордонних та українського паспортів, свідоцтво про народження. У відповідь Національне агентство з питань громадянства Румунії присвоїло йому персональний номер.

За даними джерела "Слідство.Інфо", для оформлення документів на громадянство Дубінський скористався послугами компанії з Чернівців. Такі послуги коштують 5-6 тисяч євро.

Наразі нам невідомо, чи завершив народний депутат процедуру з отримання громадянства. Сам Дубінський у коментарі "Слідству.Інфо" запевнив, що не отримував румунського громадянства.

У мене немає ніякого іншого громадянства, крім українського, — сказав Дубінський.

А інформацію щодо подачі документів на паспорт іншої країни, яку йому озвучили журналісти, проігнорував, завершивши розмову емоційними випадами на адресу редакції.

Нагадаємо, що Головне слідче управління Національної поліції викликало на допит головного редактора агентства журналістських розслідувань "Слідство.інфо" Анну Бабинець, яка вважає, що причиною цього є її запит Дубінському

Читати "Моя Київщина" у Telegram