#

Нардеп від Київщини держзрадник Дубінський стане героєм новорічного шоу

13.12.2023 09:20
Нардеп від Київщини держзрадник Дубінський стане героєм новорічного шоу
Олександр Дубінський

Студія "Квартал" показала "трейлер"-анонс новорічного шоу, героями якого стали одіозні українські політики та діячі: Ірина Фаріон, Олександр Дубінський, Микола Тищенко та Олексій Арестович

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Апостроф.

У новорічному "Вечірньому Кварталі" глядачі побачать пародії на найскандальніших навколополітичних персон поточного року. Наприклад, Олександр Дубінський, якого зіграв Олександр Пікалов, заявить, що всі жарти про нього – це "гумористичне переслідування, яке немає під собою ніякого підґрунтя". І взагалі, "він зараз перебуває у СІЗО, куди його посадили за абсолютно надуманими звинуваченнями, лише для того, щоб "95-й Квартал" зміг показати номер про нього у в'язниці".

Микола Тищенко, якого грає Євген Кошовий, вирушить святкувати Новий рік на курорт, але зніматиме відео про це так, нібито він знаходиться на Майдані Незалежності у Києві. Ірина Фаріон у виконанні акторки "Жіночого Кварталу" Ірини Сопонару обіцяє в новорічну ніч особисто бути присутньою на "Вечірньому Кварталі", "щоб контролювати мову цих комедіантів". Олексій же Арестович, якого зіграв Володимир Мартинець, закликав вмикати телевізори у новорічний вечір усіх, кому "подобається гострий політичний гумор про усіляких бовдурів". Також він додав, що розуміється в акторстві, оскільки у нього "37 бойових виходів на сцену".

Окрім пародій на політиків глядачі також побачать "очільника ГУР" Кирила Буданова, якого зіграв Юрій Великий. На відео головний розвідник України інтригує своїми передбаченнями про новорічну ніч.

Концерт транслюватиме телеканал "1+1 Україна". Дійство розпочнеться о 20:00 у неділю, 31 грудня.

Нагадаємо, що у Київському апеляційному суді 7 грудня тривало засідання суду щодо народного депутата Олександра Дубінського, захисники якого раніше подавали апеляцію стосовно тримання нардепа під вартою.

Читати "Моя Київщина" у Facebook