#

Нардеп Холодов звинуватив керівника ДФС Київщини в "зливі" боротьби з тіньовими ринками

26.05.2021 08:40
Нардеп Холодов звинуватив керівника ДФС Київщини в "зливі" боротьби з тіньовими ринками
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що Народний депутат України від партії "Слуга народу" Андрій Холодов звинуватив керівника ДФС Київщини Сергія Копицю у максимальному затягуванні та зливанні справ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "УНІАН".

За словами Холодова, ключові пости в ДФС, у тому числі й ДФС у Київській області, займають люди, наближені до Ткаченка, які зацікавлені в "зливі" боротьби з тіньовими ринками.

З публікацій в пресі стало відомо, що хтось Андрій Гмирін – колишній заступник начальника БЕП міста Києва і співробітник Міндоходів за часів Януковича – фактично управляє ключовими підрозділами центрального апарату ДФС і низкою регіональних офісів через Володимира Ткаченка – начальника ГУ по боротьбі з фінансовими злочинами.

До списку людей з ДФС, наближений до Ткаченка, потрапив і Сергій Копиця - в.о. начальника ГУ ДФС у Київській області.

За словами Хлодова, у 2013 році нинішній голова ДФС Вадим Мельник працював разом з Андрієм Гмиріним в Міндоходів і зборів, яке очолював Олександр Клименко - втікач. Також, за його даними, саме в інтересах Ткаченка і Гмиріна Мельник почав реорганізацію ДФС, адже хаос під час змін дозволяє звільняти частину людей і призначати на їх місця свої кадри.

Пишуть, що головна мета всього цього – пролізти будь-яким способом в структуру БЕБ. Тепер стає зрозумілим, чому ДФС не показує жодних результатів у боротьбі з тіньовими ринками. Їм усім просто вигідно максимально затягувати і зливати справи.

Нагадаємо, що Ольгу Василевську-Смаглюк попросили не поширювати неправдиві дані про роботу ДФС та його співробітників.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: