#

Нарешті через 15 років у Віті-Поштовій закінчили будівництво дитсадка "Казка" (ФОТО)

29.08.2021 16:00
Нарешті через 15 років у Віті-Поштовій закінчили будівництво дитсадка "Казка" (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 28 серпня, голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін разом із гатненською громадою відкрив новозбудований дошкільний навчальний заклад "Казка" у селі Віта-Поштова

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Зазначимо, що це перший садочок, який відкрили в селі. Його будівництво розпочалося ще у 2006 році.

На урочистій церемонії відкриття були присутні голова Фастівської районної державної адміністрації Євген Кабатов, голова Бучанської районної державної адміністрації Микола Ляшенко, Гатненський сільський голова Олександр Паламарчук.

Усього на спорудження дошкільного навчального закладу було витрачено 33 млн грн. ДНЗ "Казка" розрахований на 75 дітей – три групи різного віку. Заклад став одним із найсучасніших садочків району.

Голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін розповів:

Сьогодні на святі, подивившись в очі малечі, яка вже незабаром піде в новозбудований садок «Казка», я впевнений, нам є заради чого працювати, відкривати садочки, школи, бо діти – наше майбутнє. Дякую місцевій громаді за активність. Побудова садочка це яскравий приклад спільних зусиль із розбудови Київщини.

Також голова Київської ОДА подякував директору дошкільного навчального закладу і викладачам за проведену роботу і побажав успіху у вихованні дітей садочку.

Нагадаємо, що в забігу за загиблих героїв взяли участь 24 працівники поліції Київщини на чолі з керівником Головного управління Андрієм Нєбитовим.


Читати "Моя Київщина" у Facebook