#

Наркотики поштою: на Бориспільщині затримали наркодилера (ФОТО)

04.02.2022 11:20
Наркотики поштою: на Бориспільщині затримали наркодилера (ФОТО)
Фото з місця подій

Поліцейські затримали жителя Бориспільщини, який отримав у одному з поштових відділень посилку з наркотиками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що в посилці містилося близько 200 пігулок екстазі, 10 грамів амфетаміну та 20 грам канабісу. Як з’ясувалося,  наркотики та психотропні речовини молодик придбав із метою подальшого збуту наркозалежним особам.

Правоохоронці провели обшук за місцем проживання наркодилера та вилучили ще понад 100 грамів канабісу та амфетаміну. Усі наркотичні засоби відправлено на проведення відповідних експертиз.

Встановлено, що чоловік і раніше притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності, у тому числі за правопорушення, пов'язані з незаконним обігом наркотиків.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ч. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального Кодексу  України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Нагадаємо, що староста Денисівського старостинського округу Ташанської ТГ повідомила поліції, що селом Положаї ходить місцева 13-річна дівчинка без верхнього одягу та взуття.



Читати "Моя Київщина" у Facebook