#

Народний артист України дав благодійний концерт у Ставищі

22.09.2022 15:40
Народний артист України дав благодійний концерт у Ставищі
Тарас Компаніченко

Учора, 21 вересня, у Ставищенському селищному будинку культури відбувся благодійний концерт народного артиста України, кобзаря і лірника, бандуриста, лідера гурту "Хорея Козацька" Тараса Компаніченка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на телеграм-канал "Інформаційний Ставищенської ОТГ".

Під час заходу був проведений добровільний збір благодійних пожертв. Загалом вдалося зібрати 8940 грн. У повідомленні зазначають:

Дякуємо кожному, хто долучився до збору! За ці кошти будуть закуплені теплі речі для наших земляків, які знаходяться на лінії фронту: теплі  шкарпетки, шапки, термобілизна.

На згадку про візит до Ставищенської громади музиканту подарували "Історичний нарис " Володимира Перерви та Василя Пацелі. Також повідомляють:

Цього дня Тарас Компаніченко спільно з делегацією митців культури відвідав Ставищенський історико-краєзнавчий музей та Ставищенську публічну бібліотеку, де подарував ілюстроване видання "Обухівський "шитий" рушник". Побували гості громади і в селі Гейсиха: у церкві Різдва Пресвятої Богородиці та на могилі місцевого поета Миколи Біденка.

Нагадаємо, що на території Ставищенської ОТГ пройшов благодійний футбольний турнір, де збирали кошти на ЗСУ.

Читати "Моя Київщина" у Facebook