#

Народний депутат Вадим Новинський підтримав музей у Нових Петрівцях (ВІДЕО)

15.07.2020 15:00
Народний депутат Вадим Новинський підтримав музей у Нових Петрівцях (ВІДЕО)
Фото з місця події

Фонд депутата Вадима Новинського передав національному музею-заповіднику "Битва за Київ у 1943 році", який знаходиться в селі Нові Петрівці Вишгородського району, комп'ютерну техніку та акустичну апаратуру

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Апостроф", дана техніка  допоможе зробити експозицію музею більш яскравою і цікавою для відвідувачів.

Національний музей-заповідник не мав можливості користуватися хорошою цифровою апаратурою. Тому сьогодні ми передаємо музею комп'ютерну техніку, акустичну апаратуру, за допомогою якої допоможемо організувати на новому рівні роботу музею і зробити за допомогою акустики розповіді про історичну битву за Київ ще більш цікавою, популярною і пізнавальною, - сказав Дмитро Сергєєв.

Він також повідомив, що Фонд Вадима Новинського і в майбутньому продовжить підтримувати музей.

Це не остання наша допомога, ми завжди поруч і готові допомогти музею. І сподіваємося, що ті 75 років, які існує музей, триватимуть ще довше, - додав Дмитро Сергєєв.

Директор музею, в свою чергу, подякував за підтримку і передав Фонду Вадима Новинського подячну грамоту від музею.

Також нагадаємо, що завдяки діям прокуратури Київської області державі було повернуто земельну державного лісового фонду площею 2 га у Вишгородському районі.


Читати "Моя Київщина" у Telegram