#

Народний колектив "Забірська Берегиня" отримав привітання зі святом (ФОТО)

09.11.2021 15:20
Народний колектив "Забірська Берегиня" отримав привітання зі святом (ФОТО)
колектив "Забірська Берегиня"

Сьогодні, 9 листопада, колектив "Забірська Берегиня" із села Забір’я Боярської громади привітали з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Катерини Яценко у Facebook.

Колектив достойно представляє Забір'я на різноматітних заходах. Катерина Яценко написала:

В травні 2021 року вам аплодували на конкурсі у місті Одеса, у вересні – на конкурсі у болгарському місті Бальчик, у жовтні забірські народні обрядові пісні і звичаї звучали на всеукраїнському конкурсі у селі Пирогово. І кожного разу заслужені призові місця і подяки.

Авторка допису додає, що за покликом серця забірські аматори присвячують своє дозвілля мистецтву, збагачуючи культуру та зберігаючи традиції громади на ентузіазмі, без жодної допомоги місцевої влади. Катерина Яценко привітала:

Шановна Світлана Петрівна, учасники колективу "Забірська Берегиня"! Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях, а українська душа залишається співучою, гордою і незалежною. Божої благодаті вам на ниві культури і духовності!

Нагадаємо, що у Боярці готується проєкт Стратегії розвитку громади до 2027 року, тому для місцевих підприємців підготували опитування.



Читати "Моя Київщина" у Telegram