#

"Наш край" ініціював створення програми розвитку підприємств ЖКГ в громадах Київщини (ФОТО)

07.12.2021 15:00
"Наш край" ініціював створення програми розвитку підприємств ЖКГ в громадах Київщини (ФОТО)
Віталій Луценко

Депутати Гребінківської селищної ради під час чергового засідання сесії  підтримали ініціативу депутата від партії "Наш край" Віталія Луценка щодо  створення програми розвитку житлово-комунальних підприємств на території громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На переконання представника "Нашого краю", ухвалення такої програми сприятиме розвитку житлово-комунального господарства та покращенню якості надання послуг споживачам.

Віталій Луценко сказав:

До мене надходять скарги від жителів громади: користувачі послуг КП "Гребінківське ЖКГ" та ДЖЕП "Дослідницьке" надають пропозиції з покращення роботи підприємств, але на них не звертають уваги. За минулий рік мешканці громади не відчули покращення якості послуг житлово-комунального господарства. Жодного разу сесія ради не заслуховувала звіт та пропозиції селищного голови, директорів підприємств щодо поліпшення роботи цих комунальних закладів.

За його словами, така ситуація є неприпустимою, і перше, що необхідно зробити, – створити Програму розвитку КП "Гребінківське ЖКГ" та ДЖЕП "Дослідницьке" з остаточним затвердженням сесією Гребінківської селищної ради.

Віталій Луценко зауважив:

Очікую, що ця програма буде підготовлена адміністраціями підприємств, профільними відділами селищної ради та винесена на обговорення виконкому, громадські слухання, профільну депутатську комісію ради. Це питання має значний суспільний резонанс та потребує якнайшвидшого розгляду.

Нагадамо, що голова Таращанської міської ради, представник партії "Наш край" Михайло Кривошеєв поінформував про те, що громада отримала чергову гуманітарну допомогу із Франції для поліпшення соціального стану незахищених верств населення та розвитку якості надання медичних послуг громадянам.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: