#

"Наш край" Київщини відзначив День Прапора та 30-річчя Незалежності України

26.08.2021 17:00
"Наш край" Київщини відзначив День Прапора та 30-річчя Незалежності України
Фото з місця події

Активісти партії "Наш край" у громадах Київщини долучилися до заходів, приурочених до Дня Державного Прапора та 30-ої  річниці Незалежності України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Партійці привітали мешканців громад зі святом, взяли участь у заходах з покладання квітів до пам’ятних місць, вшанували пам’ять тих, хто ціною власного життя боронив українську державність та незалежність.

Урочисто та піднесено відзначила День Державного Прапора України Гребінківська громада. Участь у святкових заходах взяли і депутати від "Нашого краю", Віталій Лисак, депутат Гребінківської селищної ради, зазначив:

Синьо-жовтий стяг – це наша гордість, наш національний дух, багатовікова історія боротьби за нашу незалежність. Цей урочистий день додає нам впевненості в успіхах та перемогах нашої країни. Впевнений, разом ми здолаємо всі виклики і труднощі.

Долучився до урочистостей з відзначення Дня Державного Прапора України і "Наш край" Бородянщини. Партійці взяли участь у покладанні квітів до Меморіалу воїнів АТО та Стели пам’яті воїнів-афганців. Урочисте підняття Державного Прапора відбулося в центрі селища – площі імені Тараса Шевченка.

На Богуславщині "Наш край" підготував святкову програму для маленьких мешканців громади. Для дітей влаштували різноманітні розваги: катання на велосипедах, стрибки на батутах, а також конкурси з подарунками та смаколики. Крім того, всіх охочих партійці частували кулішем. Леонід Кипиченко, депутат від "Нашого краю" в Богуславській міській раді, наголосив:

День Незалежності – свято усіх поколінь, яке єднає нас, надихає на добрі справи задля розквіту рідного краю. Любити і берегти нашу неймовірно красиву та унікальну країну – наше завдання та обов’язок.

Нагадаємо, що представник партії "Наш край" ініціював акцію з передачі дітям із кризових сімей у Таращі шкільного приладдя.

Читати "Моя Київщина" у Telegram