#

"Наш край" на Київщині підтримує людей у складних життєвих обставинах

01.11.2021 13:20
"Наш край" на Київщині підтримує людей у складних життєвих обставинах
Вікторія Лемешко

На Київщині за ініціативи "Нашого краю" реалізується проєкт підтримки людей, які потрапили в складні життєві обставини

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", ініціативу втілює в життя громадська організація "Жінки "Нашого краю" та благодійний фонд, засновницею якого є депутатка від партії "Наш край" у Вишгородській районній раді Вікторія Лемешко.

Назва проєкту – "Соціальний патруль", і його місія полягає у пошуку людей, котрі потребують допомоги, переживають скрутні часи.

За словами Вікторії Лемешко, до програми вже долучаються голови територіальних громад Вишгородського району. Першим серед них став очільник Пірнівської громади Сергій Книжников. Він проявив ініціативу і запропонував щомісяця допомагати людям.

Депутатка зауважує:

Сергій Олександрович власним коштом закупив та передав для соціально незахищених мешканців своєї громади 12 продуктових наборів, які було роздано людям з різних сіл. Надалі пообіцяв підтримувати тих, хто лишився сам у скруті та не має допомоги від близьких. Також щиро дякуємо за оперативність депутату Михайлу Романенку та старості села Жукин Олені Охай за допомогу з доставкою продуктових наборів для родин, начальнику Служби в справах дітей Пірнівської громади Марині Мусієнко та офіцеру громади.

Ініціатори проєкту запрошують керівників територіальних громад до співпраці та активної підтримки мешканців, які опинилися у скруті. Наголошують, що підтримати таких людей, особливо в складний період пандемії коронавірусу, дуже важливо. 

Представниця "Нашого краю" наголосила:

Якщо ви знаєте родини, дітей, людей з інвалідністю, людей літнього віку, які не мають що їсти, мовчки переживають скруту, не мають одягу та взуття – повідомте нас. Наша команда зробить все можливе, аби підтримати їх.

Нагадаємо, що напередодні Дня звільнення України від фашистських загарбників активісти  "Нашого краю" вшанували героїчний подвиг українського народу в Другій світовій війні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: