#

"Наш край" надав допомогу соціальним закладам Вишгородщини

18.11.2021 17:48
"Наш край" надав допомогу соціальним закладам Вишгородщини
Фото з місця події

Вишгородський міський територіальний центр соціального обслуговування та Центр надання соціальних послуг стаціонарно-денного відділення соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді отримали фрукти та смаколики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Це відбулось в рамках проєкту "Соціальний патруль", що реалізується на Київщині за ініціативи партії "Наш край". Передала гостинці підопічним соціальних закладів депутатка від "Нашого краю" у Вишгородській районній раді Вікторія Лемешко.

Керівниця Вишгородського міського територіального центру соціального обслуговування Наталія Рудько зауважила:

Благодійність завжди вважалася найвищою людською чеснотою. Добро і милосердя – це два крила, на яких тримається світ. Ми щиро вдячні представникам партії "Наш край"  за увагу та турботу, надання допомоги – смаколиків для підопічних нашого закладу.

У свою чергу, Вікторія Лемешко подякувала Благодійному фонду "Моя Київщина" за підтримку акції та закликала всіх небайдужих долучатися до ініціатив "Нашого краю".

Нагадаємо, що поліцейські Вишгородського району, під час моніторингу мережі Інтернет виявили публікацію про нелегальних мігрантів, які перетнули український кордон.

Читати "Моя Київщина" у Facebook