#

"Наш край" проводить акцію #Наш_Край_оберігає: ласуємо цукерками та рятуємо птахів

04.01.2022 15:30
"Наш край" проводить акцію #Наш_Край_оберігає: ласуємо цукерками та рятуємо птахів
Фото з місця подій

Голова Київської обласної організації партії "Наш край" Анатолій Присяжнюк поінформував, що партія проводить новорічну акцію #Наш_Край_оберігає

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Мета акції – не лише привітати з Новим роком та подарувати солодкі подарунки, а ще й зробити хорошу  справу. Адже коробка з-під цукерок легко перетворюється на годівницю для птахів. Анатолій Присяжнюк зазначив:

У новорічні свята всі чекають дива. І воно обов’язково трапляється, особливо, коли твориш його сам. З "Нашим краєм" так легко стати для когось Дідом Морозом та подарувати трошки новорічної магії. Адже наші святкові набори з цукерками легко перетворюються на годівнички для птахів.

Перетворити коробку на годівничку дуже просто: треба зробити отвори по боках, де на картоні знаходяться пунктирні прорізи, наповнити її зерном та розташувати на дереві або за підвіконням. Фото або відео своєї годівнички необхідно завантажити у Фейсбук, додавши у допис хештеги #Наш_Край_оберігає та #Наш_Край_Київщини_оберігає.

Очільник "Нашого краю" додав:

Серед учасників акції, чиї фото годівниці отримають найбільше лайків та поширень, будуть розіграні цінні призи від "Нашого краю". Перевірте, щоб сторінка була відкритою – і все, ви вже учасник акції.

Розіграш цінних призів відбудеться наприкінці січня. Із детальними умовами акції можна ознайомитися тут: https://bit.ly/3yPATpI.

Нагадаємо, що у Борисполі депутат від партії "Наш край» " у Бориспільській міській раді Володимир Шалімов подарував маленьким мешканцям свого виборчого округу новорічну казку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook