#

Навчальні заклади Ставищенської ОТГ взяли участь в унікальному конкурсі (ФОТО)

18.02.2022 20:15
Навчальні заклади Ставищенської ОТГ взяли участь в унікальному конкурсі (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 18 лютого, у Ставищі пройшов конкурс творчих робіт учнівської молоді "Зимові фантазії паперової магії"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Ставищенська селищна територіальна громада" у Facebook.

Участь у даному  конкурсі взяли представники 14-ти закладів освіти громади. Кожен заклад готував на конкурс виріб – одяг із білого паперу, одягнутий на "живій" моделі, з його представленням під час дефіле.

Зауважується, що метою  заходу є популяризація мистецтва оригамі, як колоритного жанру паперопластики, моделювання виробів з паперу як цікавого напряму дитячої творчості, виховання в школярів творчої ініціативи та естетичного смаку та вдосконалення нових форм організації дозвілля.

Даний захід провели в межах  діяльності Асоціації дитячих організацій Ставищенщини "КРОНА", напрямок "Світ захоплень". Організували та провели креативний конкурс творчі працівники Ставищенського КЗПО "Крокус".

За результатами голосування журі всі конкурсні роботи 14-ти учасників розподілили між трьома призовими місцями.

Проте першість вибороли Ставищенський НВК№2 "ЗЗСО І-ІІІ ступенів – юридичний ліцей", Кривецький ЗЗСО І-ІІ ступенів, Ясенівський ЗЗСО І-ІІ ступенів. А ГРАНД-ПРІ завоювали учні ОЗО "Іванівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО".

Нагадаємо, що 15 лютого у Ставищенській публічній бібліотеці пройшла презентація виставки робіт таксидерміста Олександра Побережного.

 


Читати "Моя Київщина" у Telegram