#

НАЗК зупинило держфінансування "Слуги народу" через осередок партії на Київщині (ФОТО)

02.03.2021 11:45
НАЗК зупинило держфінансування "Слуги народу" через осередок партії на Київщині (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Національне агентство з питань запобігання корупції зупинило державне фінансування партії "Слуга народу" у зв’язку з виявленими порушеннями

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Українська правда" і Телеграм-канал "Через плече".

Зазначається, що НАЗК виявило ознаки кримінальних правопорушень у звітах "Слуги народу" за ст. 159-1 (порушення порядку фінансування політичної партії), ч. 5 ст. 366 (службове підроблення) та ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Окрім того, депутатка від Київщини Анна Скороход ще 29 вересня минулого року обговорювала діяльність Дубінського з "Льохою", імовірно зі своїм цивільним чоловіком Олексієм Алякіним. Останній переконував, що якщо відповідні органи перевірять діяльність осередку партії на Київщині, то всім не буде весело.

У цій бесіді також йдеться про те, що Олександр Дубінський продавав місця у списках партії "СН" на місцевих виборах. Зокрема згадуються прізвища Шалімова та Байчаса. Окрім того, Скороход писала за "собачку Сашу" нардепа Дубінського, який збирав готівку від бажаючих балотуватися від партії "Слуга народу". За інформацією "МК", мова може йти про Олександра Горбачова.

Також нагадаємо, що 1 березня, о 6:20 нардеп від Київщини Олександр Дубінський за кермом Toyota не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу.






Читати "Моя Київщина" у Facebook