#

Не зміг пережити розставання: на Київщині чоловік напав на колишню з ножем

19.04.2018 13:38
Не зміг пережити розставання: на Київщині чоловік напав на колишню з ножем

Вчора, 18 квітня, працівники Іванківського відділення впродовж 40 хвилин встановили, розшукали та затримали 48-річного мешканця Житомирської області, який будучи п’яним напав із ножем на свою колишню кохану

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Нацполіції у Київській області.

Таким чином він намагався помститися за розірвані між ними стосунки.

Упродовж місяця чоловік не міг змиритися з тим, що його покинула 32-річна кохана з смт. Іванків. Надсилав дівчині смс з погрозами та запевняв, що вона буде тільки його. Сьогодні вночі зловмисник приїхав до її будинку і, коли вона вийшла з під’їзду на роботу, без жодних слів накинувся на неї і ножем завдав удар в область черевної порожнини.

Потерпіла самотужки повернулась у квартиру та викликала швидку і поліцію. Її доставили у хірургічне відділення лікарні, де провели оперативне втручання. На щастя, життю дівчини вже нічого не загрожує. Наразі її стан задовільний.

Триває комплекс слідчих дій. Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 КПКУ та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: