#

Негайної допомоги потребує поліцейський з Борисполя

28.11.2020 17:10
Негайної допомоги потребує поліцейський з Борисполя
Фото з мережі Інтернет

Старший сержант Віктор Кириченко з Борисполя, у якого лабораторно підтверджений діагноз COVID-19, потребує допомоги

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Бориспільський відділ поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

Тривале лікування не принесло позитивних результатів та наразі чоловік перебуває у тяжкому стані. Лікарі встановили, що легені поліцейського уражені на понад 50 відсотків.

Наразі 38-річний поліцейський перебуває на лікуванні в Бориспільській багатопрофільній лікарні без свідомості та підключений до апарату штучної вентиляції легень. Транспортувати правоохоронця до іншого медичного закладу не можливо у зв’язку з його тяжким станом.

Для лікування поліцейського необхідний дороговартісний препарат, ціна однієї ампули  якого становить 27 тис грн. Це не підйомна сума для родини поліцейського, тому його рідні сподіваються на підтримку та допомогу небайдужих людей.

Родина та колеги поліцейського усіма зусиллями збирають кошти на порятунок Віктора, тому просимо, по можливості, допомогти на лікування,- йдеться у повідомленні.

Реквізити для допомоги:

Приват Банк 5168757365998865 Кириченко Віктор Іванович

Також нагадаємо, що 21 листопада, у Переяславі сталася ДТП, унаслідок якої постраждав 21-річний місцевий житель – у хлопця діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом двох ребер та забій легенів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram