#

Нелюди, які насмерть забили хлопця у Бородянці, досі на волі (ФОТО)

10.07.2020 09:04
Нелюди, які насмерть забили хлопця у Бородянці, досі на волі (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У соціальній мережі Facebook з’явилася інформація, що чотирьох хлопців-"боксерів", які майже місяць тому забили молодого хлопця біля нічного клубу "Pride" у Бородянці, досі не затримали

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Тіми Ярмоленка у Facebook.

Наразі відомо, що ввечері, 7 червня, Ян Лось, Антон Семенов, Олексій Петренко та Віталій Атаманчук, які тривалий час займалися боксом, невідь за що накинулися на співробітника нічного клубу. Дісталося також і тим, хто взявся захищати невинного хлопчину, зокрема нині покійному Миколі Овдієнку.

Зауважимо, що несумісні із життям удари ці нелюди наносили Миколі, коли той лежав непритомний біля свого авто. Варто сказати, що побиття людей цими хлопцями – не дивина. За словами автора допису, вони регулярно групою гамселять фізично слабших за себе задля "самоствердження".

На жаль, після страшного побиття Микола Овдієнко пролежав у кому майже чотири тижні, пережив дві трепанації черепа. Однак серце молодого хлопця не витримало й він помер 7 липня, за місяць після звірства.

Що дивно, четверо вбивць, які так по-звірячому розправилися із невинним хлопцем, досі на волі. Ба більше, один із них, Антон Семенов перебуває закордоном. Інші ж без будь-якого страху спокійно гуляють містом, перебувають у місцях громадського користування та упевнені в безкарності за скоєне вбивство.

За словами користувачів Мережі, справу намагаються всіляко зам'яти, будь-які пости чи коментарі щодо вбивства відразу видаляють.

Нагадаємо, що в Києво-Святошинському районі сильно побили чоловіка.






Читати "Моя Київщина" у Telegram