#

Неподалік від "Борисполя" неадекватний молодик гасав на Skoda Scala

08.09.2021 10:50
Неподалік від "Борисполя" неадекватний молодик гасав на Skoda Scala
Фото з місця події

Учора, 7 вересня, неподалік "Борисполя" правоохоронці зупинили водія автівки Skoda Scala за порушення ПДР

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook, за кермом автомобіля був 28-річний молодик.

Під час спілкування з керманичем інспектори виявили явні ознаки наркотичного сп'яніння: зіниці очей були розширені та не реагували на світло, а пальці рук тремтіли. На пропозицію пройти огляд на стан сп'яніння він відповів негативно.

Водій не стримував себе, спілкуючись із поліцейськими, - вживав нецензурну лайку в їхній бік, поводився зухвало та ігнорував неодноразові вимоги патрульних заспокоїтись та припинити правопорушення.

Під час складання відповідних адмінматеріалів охоронці порядку встановили, що керманич вже не вперше сів за кермо у стані сп'яніння. Отже, чоловік отримав від патрульних протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння втретє чи більше протягом року), за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) та постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП. Також водія відсторонили від керування автомобілем.

Нагадаємо, що 8 вересня у селищі Чабани сталася аварія за участю легкового автомобіля та вантажівки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram