#

Неповнолітній вкрав у Макарові авто Iveco, щоб покататися

26.12.2021 15:00
Неповнолітній вкрав у Макарові авто Iveco, щоб покататися
Фото з місця події

Учора, 25 грудня, у селищі Макарів невідома особа вкрала транспортний засіб Iveco

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Близько 23-ї години інспектори села Чайок отримали орієнтування, де повідомлялось про викрадання транспортного засобу Iveco в селищі Макарів. На території Бучанського району було введено спеціальну поліцейську операцію "Перехват".

Близько 12-ї години ночі, на 32 км автодороги Київ - Чоп, патрульні помітили авто, яке підпадало під орієнтування. Побачивши службовий автомобіль, водій пришвидшився та намагався втекти, порушуючи правила дорожнього руху.

Через деякий час, не доїжджаючи столиці, керманич зупинився, вийшов із транспортного засобу та побіг до лісосмуги. В автомобілі перебувала 17-річна пасажирка. Вона повідомила, що водій запропонував взяти цей транспортний засіб та покататися.

На місце було викликано слідчо-оперативну групу та кінологічну службу. Спільними зусиллями правоохоронних служб, близько 2-ї ночі, ймовірного 17-річного викрадача виявили та затримали.

Слідчі встановлюватимуть всі обставини даної події.

Нагадаємо, що 17 грудня очільник Київської ОДА Василь Володін повідомив, що у селі Пашківка Макарівської громади завершили капітальний ремонт школи.

Читати "Моя Київщина" у Facebook