#

Нетверезий водій намагався відкупитись від чайківських патрульних

04.10.2021 16:30
Нетверезий водій намагався відкупитись від чайківських патрульних
Фото з місця події

Сьогодні, 4 жовтня, водій з ознаками сп’яніння намагався відкупитися від притягнення його до відповідальності патрульними села Чайки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Патрульної поліції Київської області.

Близько 12-ї години ночі, на 25 км автодороги Київ — Чоп, патрульні села Чайки зупинили автомобіль Daewoo Lanos за порушення ПДР.

Під час спілкування з водієм, в останнього були помічені явні ознаки алкогольного сп’яніння. Водій відмовився проходити тест на приладі Драгер, проте погодився здати аналіз у медичному закладі.

30-річний керманич запропонував інспекторам неправомірну вигоду у розмірі 5000 гривень, щоб вони не притягали його до адміністративної відповідальності. Патрульні попередили водія про кримінальну відповідальність за такі діяння, проте його це не зупинило.

Охоронці порядку склали на чоловіка протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), винесли постанову за ч. 6 ст. 121 (Порушення ПДР) КУпАП та викликали слідчу групу для фіксування факту надання неправомірної вигоди.

Нагадаємо, що 30 вересня патрульні села Чайки виявили, ймовірно, боєприпас.

Читати "Моя Київщина" у Facebook