#

Невдалий жарт: правоохоронці затримали псевдомінера Київської ГЕС (ФОТО)

25.02.2021 18:40
Невдалий жарт: правоохоронці затримали псевдомінера Київської ГЕС (ФОТО)
Фото з місця події

На спецлінію поліції "102" надійшло анонімне повідомлення про те, що невідомі особи мають намір підірвати Київську ГЕС

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Вишгородського районного управління поліції, кінологи та вибухотехнічна лабораторія поліції Київщини. Під час огляду території вибухових або інших підозрілих предметів не виявлено.

Поліцейські провели низку розшукових заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився 54-річний житель села Демидів Вишгородського району. Як з’ясувалося, чоловік неодноразово вже звертався до поліції з хибними повідомленнями.

Наразі поліцейські затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуальним керівництво прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, що прокуратура Києво-Святошинського району підтримала обвинувачення 53-річної мешканки села Катюжанка, яка вбила ножем свого  співмешканця.


Читати "Моя Київщина" у Telegram