#

Незабаром у Переяславі будуть роздавати продуктову допомогу людям із інвалідністю

31.05.2022 12:07
Незабаром у Переяславі будуть роздавати продуктову допомогу людям із інвалідністю
Фото з місця подій

У четвер, 2 червня, гуманітарний штаб Переяслава розпочне видачу продуктової допомоги особам із інвалідністю, які є мешканцями Переяславської міської громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Ідеться саме про запас тушкованого м'яса, вантаж якого ще в березні міська рада отримала з Держрезерву як гуманітарну допомогу громаді.

Частково продукцію використали раніше для харчування бійців тероборони на блокпостах, відправляли військовикам ЗСУ на передову, надавали як допомогу внутрішньо переміщеним особам, які нині мешкають на території громади, відправляли її у складі гуманітарної допомоги жителям деокупованих сіл та міст Київщини. Тепер же з ініціативи міського голови В'ячеслава Саулка та виконкому міськради тушковане м'ясо вирішили роздати і найменш захищеним категоріям місцевого населення.

Продуктову допомогу видаватимуть усім людям, які мають інвалідність. Для цього потрібно при собі мати посвідчення особи з інвалідністю чи довідку МСЕК, паспорт. Таких людей у громаді налічується близько 3,5 тисяч.

Раніше 325 багатодітних сімей Переяславської громади отримали такий же пайок через службу міськради у справах сім'ї.

Продуктову допомогу видаватимуть з понеділка до п'ятниці з 9.00 до 16.00 години в приміщенні колишнього НЦК "Зустріч".

Адреса: місто Переяслав, вулиця Сковороди, 81, Центр культури і мистецтв. 1-ий корпус. Центральний вхід.

Маломобільним особам пакунок доправлять працівники Центру соціального обслуговування та інтеграції за місцем проживання людини, згідно зі списком. Жителі зазначеної категорії, які мешкають у селах громади, при можливості можуть прибути в пункт видачі допомоги самостійно, або ж звернутися до сільського старости.

Нагадаємо, що 30 травня в Переяславі видаватимуть продуктові набори багатодітним родинам.

Читати "Моя Київщина" у Telegram