#

Незабаром у Переяславі здорожчає плата за проїзд маршруткою

21.04.2021 11:49
Незабаром  у Переяславі здорожчає плата за проїзд маршруткою
Фото з мережі Інтернет

Учора, 20 квітня, виконком Переяславської міськради ухвалив рішення про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті міста

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Йдеться про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті міста з  5 до 7 грн. Для учнів вартість квитка підвищиться з 3 до 4 грн. Нові тарифи набудуть чинності з 1 травня.

Як зауважила заступниця міського голови Ольга Огієвич, пасажирські тарифи на міських маршрутках не переглядалися дуже давно – з квітня 2018 року.

Нині до міськради звернулися перевізники Олександр Пасічник (ТОВ «Мрія»), фізичні особи-підприємці Марценюк В.М. та Левченко Т. М. щодо перегляду вартості за проїзд. Причиною для цього є подорожчання пального, інших витрат на утримання транспорту, а також зростання мінімальної зарплатні.

Я розумію, наскільки неоднозначно зараз, у період локдауну і фінансових труднощів, ухвалювати таке рішення. Водночас, як влада, маємо підтримувати і місцевий бізнес. Я не хочу, щоб перевізники зараз вийшли бойкотувати та зупинили свій транспорт. Насправді підприємці просили зробити тариф вищим, але ми знайшли компроміс, – розповів міський голова Вячеслав Саулко.

Нагадаємо, що 19 квітня у Переяславі відбулося прибирання зеленої зони біля річки Альта.

Читати "Моя Київщина" у Telegram