#

Незабаром в Ірпені пройде дитячий веломарафон

13.05.2021 08:30
Незабаром в Ірпені пройде дитячий веломарафон
Фото з мережі Інтернет

У суботу, 15 травня, після старту велосипедної гонки «GRVL200 – Ірпінь 2021» на ірпінській набережній відбудеться також дитячий вело марафон

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

За інформацією організаторів марафону, відкриття "GRVL200" заплановане на 09:30, старт учасників заїзду – о 10:00. Після цього для гостей заходу розпочнеться розважально-спортивна програма, під час якої кожен охочий зможе стати учасником конкурсів та естафет. Розважатимуть присутніх запальні ведучі з дитячого центру "Little People".

У фіналі програми передбачена справжня велогонка для дітей віком від 3 до 12 років. При цьому участь у змаганні зможуть узяти спортсмени не лише на велосипедах, але й на самокатах та велобігах. На переможців чекають подарунки. Організація перегонів відбувається за підтримки сімейного порталу "Irpin Kids".

Варто додати, що на набережній буде розташована кемпінг-зона, працюватиме виставка гревел-велосипедів і велоаксесуарів, фудкорт, спорт-бар тощо.

Нагадаємо, що 12 травня мер Ірпеня Олександр Маркушин зустрівся з матерями і дружинами загиблих військових та обговорив можливості підтримки їхніх родин.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: