#

Незабаром відбудеться відкриття першого супермаркету "Фора" у Переяславі

19.02.2021 12:10
Незабаром відбудеться відкриття першого супермаркету "Фора" у Переяславі
Фото з місця події

24 лютого о 17 годині відбудеться офіційне відкриття першого у Переяславі супермаркету "Фора"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Новозбудований магазин розміщується на вулиці Богдана Хмельницького, поблизу автовокзалу. Наразі триває підготовка до урочистого відкриття, активно ведуться роботи з благоустрою, облаштовується фасад приміщення, до супермаркету завозять товари.

У програмі заходу – драйвова музика від діджея, аніматори, які будуть розважати дорослих та маленьких гостей магазину, а також багато яскравих повітряних кульок, – повідомила керівниця відділу зв'язків із громадськістю Оксана Перекупко.

У магазині будуть пропонувати гостям акцію кешбек: із 24 по 26 лютого всім користувачам мобільного додатку Фора повертатиметься вартість першої покупки.

Окрім того, протягом двох тижнів будуть діяти святкові акційні пропозиції у кожній групі товарів. "Фора" піклується про безпеку своїх гостей та співробітників, тож всі працівники магазину та організатори заходу будуть у захисних масках, а аніматори матимуть костюми, які максимально закриті від гостей.

Площа торгового залу супермаркету – близько 900 кв. м. Для відвідувачів будуть діяти п’ять звичайних та дві експрес-каси із касирами, а також чотири каси самообслуговування для тих, хто хоче розраховуватися за покупки без допомоги працівників магазину.

Нагадаємо, що у Переяславі наметовий табір Scoutville оголосив шість вакансій на літній період.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: