#

"Незавершений політ": вийшов документальний фільм, присвячений загиблому керівництву МВС (ВІДЕО)

21.01.2024 10:30
"Незавершений політ": вийшов документальний фільм, присвячений загиблому керівництву МВС (ВІДЕО)
Кадр із фільму

У мережі опублікували документальний фільм "Незавершений політ", присвячений керівництву МВС, що загинуло у авіатрощі 18 січня 2023 року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

У фільмі вміщено більше 30 інтерв’ю друзів та колег Дениса Монастирського та його команди. 

Стрічка присвячена дослідженню феномена екс-міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського – його ціннісних орієнтирів і пріоритетів, незвичайного стилю керівництва, реформаторських ідей, які він спромігся запустити до війни, а також жорстких, нерідко контроверсійних рішень, які той ініціював з початком повномасштабного вторгнення рф задля оборони нашої держави. 

Серед спікерів фільму: Валерій Залужний, Кирило Буданов, Руслан Стефанчук, Денис Шмигаль, Жанна Монастирська, Олексій Резніков, Михайло Федоров, Ігор Клименко, Антон Геращенко, Віктор Андрусів та багато інших.

Автором ідеї меморіального фільму виступив Ростислав Смирнов, продюсерка фільму – Людмила Бно-Айріян, а режисер – Микола Короткий.

Нагадаємо, що потерпілі внаслідок авіакатастрофи гелікоптера з керівництвом МВС України 18 січня 2023 року у Броварах, а також підозрювані у цій справі та їх представники знайомляться з матеріалами розслідування, кількість яких складає 163 томи.


Читати "Моя Київщина" у Telegram