#

Німеччина подарувала Ірпеню новий пасажирський мікроавтобус (ВІДЕО)

28.04.2024 14:34
Німеччина подарувала Ірпеню новий пасажирський мікроавтобус (ВІДЕО)
Скріншот відео

Сьогодні, 28 квітня, у день поріднених міст в Ірпінь приїхала делегація з міста-побратима Борна та у подарунок передала громаді новий пасажирський мікроавтобус Fiat Ducato

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис міського голови Ірпеня Олександра Маркушина.

Автівку громада отримала завдяки грантовій програмі "Відбудова міст України", участь в якій стала можливою завдяки спільній подачі заявки містами-побратимами Ірпінь і Борна (Німеччина). 

Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) у співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) та сервісною агенцією "Громади в єдиному світі" (SKEW) надали фінансування на суму 150 тисяч євро.

Це авто влада Ірпеня передасть управлінню освіти і науки для дітей, освітян й спортсменів.

Доставили мікроавтобус в Ірпінь члени ГО "Активна Борна" – Хольгер Людтке, Тіно Йоне та Франк Ціманн. Цю громадську організацію було засновано з метою поглиблення співпраці між Ірпенем та Борною, до її складу входять депутати місцевої ради, підприємці, вчителі, пожежники та ті активні мешканці, які продовжують активно підтримувати Україну.

Нагадаємо, що в Ірпені у відновлених після обстрілів відділі поліції №2 та ізоляторі тимчасового тримання № 6 запрацювала система "Custody Records".


Читати "Моя Київщина" у Telegram