#

Нова очільниця податкової служби Київщини взяла участь у колегії КОВА

02.06.2022 20:00
Нова очільниця податкової служби Київщини взяла участь у колегії КОВА
Фото з місця події

Юліана Козаченко, в.о. начальника податкової служби Київщини, приєдналася до колегії, яка відбулась 2 червня під головуванням Олексія Кулеби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ДПС.

На заході були присутні представники всіх структурних підрозділів, голови районних адміністрацій та ОТГ. Посадовці підняли питання фінансової, освітньої та інфраструктурної сфер, зокрема, і виконання дохідної частини зведеного бюджету області за січень-травень 2022 року. 

Юліана Козаченко розповіла учасникам заходу, що надходження до бюджетів громад тривають завдяки відновленню підприємницької діяльності. Нова очільниця ДПС зазначила, що бізнес зараз має максимально спрощену систему сплати податків та може наповнювати бюджет.

Окремо вона підкреслила, що податкова служба відкрита до діалогу: найближчим часом планується зустріч з керівниками територіальних громад для обговорення та надання відповідей на запитання, які, можливо, мають підприємці.

Довідково. Юліана Козаченко зайняла посаду в.о. начальника податкової служби Київщини в лютому 2022 року. До неї цей пост обіймала Олена Виноградова.

Нагадаємо, що з 1 червня поточного року в Київській області відновили роботу стаціонарні пункти габаритно-вагового контролю.

Читати "Моя Київщина" у Facebook